Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA POPUSTA

I Rijeka kažnjena zbog navijača: Mora platiti 40 000 eura Uefi

Rijeka slavlje Stuttgart (1)
Marko Prpić/Pixsell
06.09.2013.
u 23:39

U klubu napominju da bi radije taj novac upotrijebili za školu nogometa i za ostale, puno smislenije svrhe

Nakon Hajduka, i Rijeka je dobila \"čestitku\" iz Nyona. Uefa je kaznila klub s Kantride zbog neprimjerenog ponašanja navijača u u utakmicama kvalifikacija Europske lige protiv Prestatyn Towna i Žiline.

Konkretno, radi se o aktiviranju dimnih bombi i bengalki, vrijeđanju Uefe i HNS-a te utrčavanju u teren grupe navijača i fotoreportera. Rijeka će morati platiti 40 tisuća eura.

- Imajući na umu da nas nemala kazna očekuje i za aktiviranje bengalki na utakmicama sa Stuttgartom, apeliramo na sve naše navijače da nas nastave podržavati u skladu s jasnim pravilima sportskog ponašanja na europskim nogometnim travnjacima. Valja napomenuti da je iznos koji zbog navedenih izgreda moramo uplatiti u UEFA-inu blagajnu mogao biti puno produktivnije utrošen u rad škole nogometa ili smo za taj iznos mogli značajno unaprijediti program ili komfor gledatelja na stadionu - poručili su iz kluba, a prenosi Novi list.

>> Uefa poslala Hajduku uplatnicu od 47 tisuća eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije